top of page

Uzbūvē savu sapņu mājiņu ar sienas apdares dēli.

Updated: Apr 16

Siguldas Kokmateriāli apdares dēlis - sienas dēlis vasaras mājiņas garāžas nojumes celtniecībai

Kādas ir priekšrocības ceļot vasaras majiņu paša rokām ar sienas dēli?


Izdevumu samazināšana: 

Ja esat apsvēris domu savas mājas pagalmā ar savām rokām uzbūvēt noliktavas mājiņu, garāžu, darbnīcu, viesu mājiņu vai arī nojumi, kur patverties no lietus, saules vai vēja, tad celt saliekamo māju, izmaksas un uzturēšanas ziņā, ir izdevīgāk nekā tradicionālas mājas celtniecībai.

Siguldas Kokmateriāli apdares dēlis - sienas dēlis vasaras mājiņas garāžas nojumes celtniecībai

Ātra un vienkārša vasaras mājiņas celtniecība: 

Saliekamās mājās, kuras tiek būvētas paša rokām no sienas dēļiem, nav nepieciešams izmantot daudz skrūvju stiprinājuma vietas. Saliekamajam dēlim pašam par sevi ir stiprinājuma vietas, kuras padara vienkāršu un ātru sienas salikšanu un nojaukšanu.

Mobilā mājiņa: 

Sienas dēlis ir viegli saliekams un izjaucams. Ja tiek izmantotas stiprinājuma vietas tikai sienas malās, tad, pēc nepieciešamības, Jūs varēsiet mājiņu viegli pārvietot uz jaunu vietu jebkurā brīdī.

Siguldas Kokmateriāli apdares dēlis - sienas dēlis vasaras mājiņas garāžas nojumes celtniecībai

Daudzfukcionalitāte:

Vienu mājiņu laika gaidā var izmantot dažādiem mērķiem, piemēram, kā noliktavu, darbnīcu, studiju vai pat kā viesu mājiņu vasarā.

Pielāgojams materiāls:

Sienas dēli var viegli pielāgot, lai tas atbilstu konkrētajām vajadzībām, piemēram, pievienot logus, durvis, elektriskās pieslēguma vietas vai pat papildus telpas.

Sienas dēlis - videi draudzīgs materiāls: 

Izmantojot mūsu sienas dēli, Jūsu mājiņa būs izgatavota no videi draudzīgiem materiāliem, un, ja plānojat iebūvēt apsildi, tad mazāka izmēra mājiņas patērē mazāk enerģijas, lai sasildītu un atdzesētu.

Siguldas Kokmateriāli apdares dēlis - sienas dēlis vasaras mājiņas garāžas nojumes celtniecībai

Ieintriģējām? Vēlies uzzināt vairāk par šo preci?

Ieskaties mūsu mājaslapā - spied šeit .


Jauna biznesa ideja?

Kā piemērs., ja Jums būtu īpašums ar lielu pagalmu un Jūs celtu ātribūvējamās mājas, jūs varētu to izīrēt cilvēkiem vai veidot biroja telpas attālināti strādājošiem. Tas var būt papildus ienākuma avots īpašumam.

Ļauj iztēlei brīvu domu lidojumu!


Vairāk par mums: veikalā Siguldas Kokmateriāli tiek piedāvāti dažāda veida sertificēti C24 un C16 kokmateriāli  - dažāda biezuma dēļi, brusas, latojums, grīdas, terases un apdares dēļi, kas ir pieejami žāvēti un ēvelēti. Papildus piedāvājam arī neēvelētus un nežāvētus dēļus, kā arī 2.šķiras materiālu, ko var izmantot kā palīgmateriālu un tam ir draudzīgāka cena. Uz vietas nodrošinām arī materiālu apstrādi ar antiseptiķi, virspusēji apstrādājot materiālu 4h, mērcējot zaļajā antiseptiķī. Ja nepieciešama dziļā impregnācija zem spiediena, materiāls tiek vests uz apstrādi pie mūsu sadarbības partneriem. Šobrīd veikalā uz vietas piedāvājam iegādāties arī OSB plāksnes būvniecībai, dažāda izmēra un veida skrūves, kā arī krāsas un eļļas kokmateriālu apstrādei. 

“Siguldas Kokmateriāli” sadarbojas gan ar juridiskām personām, gan privātpersonu. Sniedzam konsultācijas un veicam tāmēšanas darbus, lai piedāvātu vislabāko risinājumu kokmateriālu izvēlē. 


26 views0 comments
bottom of page