top of page

Kokmateriālu pasūtīšana un piegāde

Updated: Apr 16

kā pasūtīt kokmateriālus Siguldas kokmateriāli apstrāde piegāde

Kā notiek kokmateriālu pasūtīšana un tā piegāde?

Kokmateriālu pasūtīšana un tā piegāde var būt dažāda atkarībā no jūsu vajadzībām un resursiem. Šeit ir daži soļi, ko Siguldas Kokmateriāli iesaka kokmateriālu iegādē.


Nosakiet savas vajadzības

Pirms sākat meklēt kokmateriālus, ir svarīgi noteikt:
  1. Kāda veida kokmateriālus vēlaties

  2. Cik daudz kokmateriāli Jums būs nepieciešami

  3. Vai būs nepieciešama to apstrāde

  4. Vai būs nepieciešama kokmateriālu piegāde Lielos apjomos būs nepieciešama kravas piegāde ar manipulatoru - pasūtot materiālus uz piegādes nenoteiktu termiņu, ir iespēja saņemt izdevīgākus cenu piedāvājumus, jo klientu kravas tiek apvienotas vienā virzienā. Mazākos apjomos klientiem piedāvājam piegādi ar kravas auto bez manipulatora vai piekabes nomu par izdevīgām cenām https://www.siguldaskokmateriali.lv/noma 

  5. Sazinieties ar pārdošanas speciālistu: Mūsu zinošie un atsaucīgie pārdošanas speciālisti centīsies atbildēt uz jebkuru Jūsu jautāju par kokmateriāliem. Ar Jums varam sazināties gan attālināti, gan arī klātienē veikalā.

  6. Pārdošanas speciālists sagatavos un nosūtīs Jums cenu piedāvājumu.

  7. Veiciet cenas salīdzinājumu: Salīdziniet cenas un kvalitāti starp dažādiem kokmateriālu tirdzniecības veikaliem, lai atrastu labāko piedāvājumu. Ņemiet vērā arī piegādes izmaksas, ja plānojat pasūtīt kokmateriālus tiešsaistē vai no attālāka piegādātāja.

  8. Mūsu menedžeri veic materiāla rezervēšanu ražotnes noliktavā un Jums tiek nosūtīts rēķins. Tikai pēc rēķina apmaksas mēs veicam materiāla sagatavošanu to apstrādei (krāsošanu, impregnešanu u.c.) pie sadarbības partneriem.

  9. Jūsu pārdošanas speciālists dod ziņu par gatavo materiālu Ja esat pievienojuši transporta pakalpojumus, tiek veikta piegāde, pirms tam, saskaņojot dienu un laiku; vai arī, ja neizmantojat mūsu transporta pakalpojumus, materiālu Jūs paši varat izņemat veikalā.


Vairāk par mums: veikalā Siguldas Kokmateriāli tiek piedāvāti dažāda veida sertificēti C24 un C16 kokmateriāli  - dažāda biezuma dēļi, brusas, latojums, grīdas, terases un apdares dēļi, kas ir pieejami žāvēti un ēvelēti. Papildus piedāvājam arī neēvelētus un nežāvētus dēļus, kā arī 2.šķiras materiālu, ko var izmantot kā palīgmateriālu un tam ir draudzīgāka cena. Uz vietas nodrošinām arī materiālu apstrādi ar antiseptiķi, virspusēji apstrādājot materiālu 4h, mērcējot zaļajā antiseptiķī. Ja nepieciešama dziļā impregnācija zem spiediena, materiāls tiek vests uz apstrādi pie mūsu sadarbības partneriem. Šobrīd veikalā uz vietas piedāvājam iegādāties arī OSB plāksnes būvniecībai, dažāda izmēra un veida skrūves, kā arī krāsas un eļļas kokmateriālu apstrādei. 

“Siguldas Kokmateriāli” sadarbojas gan ar juridiskām personām, gan privātpersonu. Sniedzam konsultācijas un veicam tāmēšanas darbus, lai piedāvātu vislabāko risinājumu kokmateriālu izvēlē. 


bottom of page