top of page

Par SIA "PRIEŽAVOTI" un Siguldas Kokmateriāliem

SIA “Priežavoti”   ir Latvijā dibināts uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas kokapstrādes jomā jau kopš 1999. gada. Sākot ar 2000.gadu un līdz pat šodienai, nodarbojamies ar kokmateriālu ražošanu un to eksportēšanu. Strādājot, pārsvarā kokmateriālus eksportējot uz ārvalstīm, esam izkopoši labākās prasmes kokmateriālu ražošanā.

Par mums


SIA “Priežavoti”

ir Latvijā dibināts uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas kokapstrādes jomā jau kopš 1999. gada. Sākot ar 2000.gadu un līdz pat šodienai, nodarbojamies ar kokmateriālu ražošanu un to eksportēšanu. Strādājot, pārsvarā kokmateriālus eksportējot uz ārvalstīm, esam izkopoši labākās prasmes kokmateriālu ražošanā.

Mazumtirdzniecības veikalā “Siguldas Kokmateriāli”

Attīstot ražošanas procesus un izvērtējot kokmateriālu nepieciešamību Latvijas tirgū, 2018. gadā izlēmām atvērt mūsu pirmo mazumtirdzniecības veikalu “Siguldas Kokmateriāli”, piedāvājot konkurētspējīgas cenas, izcilu materiālu kvalitāti un ātrus piegādes termiņus.

Tiek piedāvāti dažāda veida sertificēti C24 un C16 kokmateriāli  - dažāda biezuma dēļi, brusas, latojums, grīdas, terases un apdares dēļi, kas ir pieejami žāvēti un ēvelēti.
Papildus piedāvājam arī neēvelētus un nežāvētus dēļus, kā arī 2.šķiras materiālu, ko var izmantot kā palīgmateriālu un tam ir draudzīgāka cena. Uz vietas nodrošinām arī materiālu apstrādi ar antiseptiķi, virspusēji apstrādājot materiālu 4h, mērcējot zaļajā antiseptiķī. Ja nepieciešama dziļā impregnācija zem spiediena, materiāls tiek vests uz apstrādi pie mūsu sadarbības partneriem. Šobrīd veikalā uz vietas piedāvājam iegādāties arī OSB plāksnes būvniecībai, dažāda izmēra un veida skrūves, kā arī krāsas un eļļas kokmateriālu apstrādei. 

“Siguldas Kokmateriāli” sadarbojas gan ar juridiskām personām, gan privātpersonu. Sniedzam konsultācijas un veicam tāmēšanas darbus, lai piedāvātu vislabāko risinājumu kokmateriālu izvēlē. 


bottom of page